Effektiv kursusproduktion

Spar Tid og brug færre penge.

Få hjælp til at lave dine online kurser

ChatGPT Course Creator

Velkommen til kurset, der vil hjælpe dig med at udnytte ChatGPT som din nye kursusassistent. I kurset vil jeg give dig eksempler på de spørgsmål/prompts, du kan stille til ChatGPT, og som vil hjælpe dig når du skal lave dine online kurser.

Uanset om du er nybegynder eller en erfaren kursusudvikler, vil du opdage, hvordan du kan bruge ChatGPT til blandt andet at definere din målgruppe med præcision, finpudse kursusindhold, bruge feedbacken fra dine kursister og ikke mindst finde supplerende materiale til dit kursus. 

Notion Course Creator

I dette kursus vil du blive introduceret til Notion, som er den platform, du skal lære at anvende for at kunne lave dit eget online kursus.

Her vil du blive guidet "trin for trin" med små, lette videoer og skærmbilleder i, hvor nemt det er at bruge Notion som din nye platform til dit kursus.

Inden længe vil du have alle de nødvendige redskaber til selv at gå i gang med at lave dit helt eget online kursus. Det bedste er, at du slipper for dyre kursusplatformes abonnementsløsninger, da Notion er GRATIS at anvende.

Hej, jeg hedder Charlotte.

Efter mange år som ansat i store, velrenommerede virksomheder og institutioner, hvor jeg har arbejdet inden for salg og administration, tog jeg beslutningen om at skabe planyourlife.dk for et par år siden.

I de seneste par år har jeg arbejdet på det amerikanske marked, hvor jeg har solgt digitale kalendersystemer og lært at bruge affiliate-aftaler, så jeg både kunne sælge andres produkter og få andre til at sælge mine.

For mere end et år siden begyndte jeg at producere mine egne onlinekurser, hvilket gav mig værdifuld indsigt i mange af de udfordringer, vi står over for, når vi skal lave vores onlinekurser.

Dengang kendte jeg hverken til AI teknologien eller Notion, men jeg har lært at arbejde med begge dele, og det er den erfaring, jeg gerne vil give videre til dig.

Så uanset om du er begynder eller ønsker at forbedre dit eksisterende kursus, er disse 2 kurser lavet, så du kan lave dine kurser hurtigere, lettere og billigere.